22 nëntor 2007

Kohe Pa Ty


Kohe Pa Ty

Jam në vetmi
Sytë e mi në lot
Pa ty unë po rri
Një çast dua të shoh

Jetoj në errësirë
Por lotët s’më janë tharë
Ti theve zemrën time
Unë të dua si i marrë

(refren)
Je ti që s’më do (je ti që s’më do)
Je ti që s’ke lot (je ti që s’ke lot)
Kjo ish jeta ime
Eja merrmë o zot
—————-

Kohët kalojnë, mbi supet e mi
Jeta ime vazhdon,dhe pse nuk je ti.

(refreni)

0 Komente:

Posto një koment

  ©Designed by Dendi.