18 prill 2013

Gentian Demaliaj në një intervistë në emisionin Jo vetëm modë në TV Klan

Read more...

09 prill 2013

Lideri i grupit vuan nga sëmundje e rëndë, Qeveria jep 35 milionë lekë për kurim

Këngëtari i njohur Gentian Demaliaj, emri kryesor i grupit “Djemtë e Detit” është duke vuajtur nga një sëmundje e rëndë dhe për kurimin e tij, qeveria shqiptare ka vendosur të financojë shpenzimet spitalore.

Burime nga Këshilli i Ministrave i thanë agjencisë noa.al se në mbledhjen e sotme të qeverisë, me propozimin e ministrit të Shëndetësisë, u miratua fondi prej tre milionë e pesëqind mijë lekësh të rinj, për mbulimin e shpenzimeve të kurimit të Gentian Demaliaj.

Ky fond u vendos të përballohet nga fondi rezervë i Këshillit të Ministrave. Sipas vendimit, pagesa dot të bëhet me paraqitjen e faturave origjinale të institucionit të kurimit. Kurse ngarkohen Ministria e Shëndetësisë dhe Ministria e Financave për zbatimin e këtij vendimi i cili hyn në fuqi menjëherë.

Gent Demaliaj, u mirëprit edhe si anëtar jurie në festivaleve të RTVSH, gjithashtu edhe në muzikale si ai me Elsa Lilën

Read more...

  ©Designed by Dendi.