22 nëntor 2007

Lamtumire


Lamtumire

U ndamë ashtu ne rastësisht
U ndamë pa puthje, pa shikime
Vetëm në heshtje ne u ndamë

Por ne nuk dinim
vallë do ti qëndronim
kësaj ndarje krejt të papritur

U ndamë dhe as ti
as unë nuk e besonim
dhe besonim veç gjithcka
që ne jetonim

(refren)
Ti jo mos u ngrys, prej dëshpërimit
She nëse çasti, ty të gënjen
pra hesht ti nën dritën, e këtij mundimi
se nesër patjetër ty gazi të vjen
—————— (dy herë)(përsëritet nga fillimi)

0 Komente:

Posto një koment

  ©Designed by Dendi.