22 nëntor 2007

Jo Tani


Jo Tani

Zgjata unë dorën të prekja ty
Shikimi zbehur që mbulon sytë
Mbi trup të lagur dora u ngri
Mbi sy të mbyllur loti u shkri

(refren)
Jo tani o zot jo tani
Shpirtin tim jo mos më merr ti
Në gjumë me klithma lot
Thëras për ty

Jo tani jo, jo tani jo.. jo mos ik !
**********

Dikur ti qeshje me lotët e mi
Kur supet kthenin qaje dhe ti
Aromën tënde e përsëris shpirt
Dhe si i cmëndur cirrem pa ty

(refreni)

0 Komente:

Posto një koment

  ©Designed by Dendi.