13 tetor 2011

Sa shume qe kam gabuar - Gent Demaliaj (Djemte e detit) dhe Radical Band live

3 Komente:

Anonim,  22 mars, 2012  

shume shume bukur

Anonim,  22 mars, 2012  

axel rose...

blogshqiptare 23 prill, 2012  

Shume kenge e bukur ,dhe blogu i shkelquer

Posto një koment

  ©Designed by Dendi.