28 mars 2009

Me e shtrenjta fjale (Epos)

Me e shtrenjta fjale

Si në ëndërr për ty thirra
T `pyeta si je o nëna ime e mira
Emri yt nënë si thirrja n`zot
Sa më dhëmb në shpirt
Që s`të shpërbleva dot
Vitet shkojnë thinjesh ti
Nëna ime për ty mbeta fëmi

Hoqe shumë nënë m`solle n`jetë
Por zemrën e pate gjithmonë të madhe det
Ti puth duart që m`kanë dhënë gji
Nëna ime ti lotët fshij
Aroma jote që n`flokë m`ke lënë
Parfumi më i mirë i t`mirës time nënë

Ref:
Dhe nëse t`kam lënduar t`lutem nënë më fal
Se pranë gjithmonë do m`kesh jam i yti djal
Vetëm me këtë këngë që ta këndoj gjith mall
Nënë e gjith bota je më e shtrenjta fjalë
Nënë e gjith bota je
Më e shtrenjta fjalë


Muzika: Valentin Markvukaj
Teksti: Gent Demaliaj / Mimoza Ahmeti

0 Komente:

Posto një koment

  ©Designed by Dendi.